Menu
Menu

Een goedkope camper huren bij Compacte Campers

Wilt u graag een goedkope camper huren voor een vakantie in het buitenland? Dan bent u bij Compacte Campers aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit campers in alle soorten, maten en prijsklassen. Het is dus ook met een klein budget mogelijk om bij ons een camper te huren. Twijfelt u nog? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs, wij informeren en adviseren u graag!

U hoeft zelf geen uitrusting aan te schaffen

Als u gaat kamperen met een caravan of tent zijn er heel wat zaken die u aan moet schaffen. Kookgerei, pannen en nog veel meer. Als u bij ons een camper huurt hoeft u zelf bijna niets mee te nemen. Zelfs de hele keukeninventaris is bij de prijs inbegrepen. Alleen de handdoeken en het beddengoed moet u zelf meenemen. En die heeft u waarschijnlijk gewoon thuis liggen. U hoeft dus eigenlijk helemaal niets nieuw te kopen.

U reist goedkoop en in uw eigen tempo

Wanneer u met een camper reist, bent u minder aan tijd gebonden. U kunt namelijk altijd ergens stoppen en overnachten. Dit kan gewoon op een parkeerplaats langs de snelweg. Het is dus niet nodig om geld uit te geven aan pensions of hotelkamers.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Compacte campers of een goedkope camper huren? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-27830496. Wij zijn ook per email bereikbaar op info@compactecampers.nl.

Fiat Ducato Knaus Box Life 600 MQ
2
vanaf 695 p/w
Volkswagen T3
2
vanaf 475 p/w
Fiat Carado T348
5
vanaf 675 p/w
Fiat Carado T449
4
vanaf 675 p/w
Bekijk alle campers
Bekijk de Fiat Travelsleeper
Marianne
Wij zijn met 2 personen en middelgrote hond in de Fiat Travelsleeper 3 weken op pad geweest. Heerlijke camper, zowel qua ruimte en volledige inrichting als qua rijplezier (trok supergoed in de bergen). Wij zijn geen ervaren camper-reizigers, maar met de fantastische uitleg van Jos en consorten kon het alleen maar goed gaan! Ook de documentatie in de camper heeft ons goed geholp...Lees meer ->
Bekijk de Knaus-BoxStar-Street-600-Buscamper
Gerrit en Betty
We hebben voor het eerst een camper gehuurd bij compacte campers. Het is ons zeer goed bevallen. We zijn twee weken weg geweest, maar we hadden nog geen zin om naar huis te gaan. Ook werden we netjes geholpen met vertrek en terug komst. We doen het zeker nog een keer. En we geven dit adres zeker door aan andere zodat ze weten dat het een goed bedrijf is.
Bekijk de Ford Nugget
Martin Gaasenbeek
Fijne wendbare camper in prima staat. Alles duidelijk uitgelegd en goed verzorgd. Dit alles voor een redelijke prijs. Ik kom vast nog eens terug. Martin
Lees meer recensies
 • Vrij om te gaan

  Valt de locatie of het weer wat tegen? Dan reist u gemakkelijk weer verder naar het volgende droomplekje! Met een camper bent u zeer flexibel in het kiezen van uw vakantiebestemming!
 • Persoonlijk contact

  De ultieme campervakantie bezorgen, dat is ons doel! Service is daarbij erg belangrijk. Voelt u zich vrij om contact op te nemen of om een kijkje te komen nemen bij onze camperfamilie!
 • Het ultieme campergevoel

  De luxe van en huis op wielen, dat is wat u zult ervaren met deze comfortabele manier van op reis gaan. De ene camper voor u nog fijner om als reisgenoot te hebben dan de ander!
 • Onbezorgd op reis

  Al onze campers worden met zorg onderhouden, zo kunt u met een veilig gevoel op pad gaan. Mocht er toch wat gebeuren? Dan heeft u internationale pechhulp of krijgt u vervangend vervoer!