Menu
Menu

Meer weten over een camper huren met hond?

Wilt u een camper huren met de mogelijkheid om uw hond mee te nemen? Heel begrijpelijk, want uw trouwe viervoeter maakt ook deel uit van uw gezin. En laat het huren van een camper nu ideaal zijn voor een vakantie met hond. Compacte Campers heeft daarom een aantal campers waarin u in overleg ook een huisdier mee mag nemen.

Voor het eerst met een camper op weg?

Gaat u voor het eerst een camper huren? Dan zijn er natuurlijk wel een aantal dingen die u moet weten. Maar maakt u zich hierover geen zorgen. Wij geven u een uitgebreide instructie en zien er op toe dat u veilig op weg kunt. Natuurlijk zijn al onze campers ook uitstekend onderhouden. En heeft u onderweg vragen of problemen? Wij helpen u via de telefoon graag verder en bieden internationale pechhulp aan.

Wat neemt u mee in de camper?

Een groot voordeel van een camper is dat de uitrusting bij de prijs is inbegrepen. Dit geldt ook voor de keukeninventaris. In feite hoeft u alleen uw persoonlijke spullen, beddengoed en handdoeken mee te nemen. De rest is allemaal al aanwezig.

Meer informatie over het huren van een camper

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Compacte Campers? Wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 06-27830496. Een email sturen kan naar info@compactecampers.nl. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend bij ons langskomen en een kijkje nemen. Wij zijn gevestigd in Bunnik.

Mercedes-Benz 312 D
4
vanaf 500 p/w
Travelsleeper Dethleffs
4
vanaf 525 p/w
Fiat Ducato Knaus LifeTime
3
vanaf 600 p/w
Fiat Ducato Sun Living Flexo SP
3
vanaf 600 p/w
Bekijk alle campers
Bekijk de Fiat Travelsleeper
Marianne
Wij zijn met 2 personen en middelgrote hond in de Fiat Travelsleeper 3 weken op pad geweest. Heerlijke camper, zowel qua ruimte en volledige inrichting als qua rijplezier (trok supergoed in de bergen). Wij zijn geen ervaren camper-reizigers, maar met de fantastische uitleg van Jos en consorten kon het alleen maar goed gaan! Ook de documentatie in de camper heeft ons goed geholp...Lees meer ->
Bekijk de Knaus-BoxStar-Street-600-Buscamper
Gerrit en Betty
We hebben voor het eerst een camper gehuurd bij compacte campers. Het is ons zeer goed bevallen. We zijn twee weken weg geweest, maar we hadden nog geen zin om naar huis te gaan. Ook werden we netjes geholpen met vertrek en terug komst. We doen het zeker nog een keer. En we geven dit adres zeker door aan andere zodat ze weten dat het een goed bedrijf is.
Bekijk de Ford Nugget
Martin Gaasenbeek
Fijne wendbare camper in prima staat. Alles duidelijk uitgelegd en goed verzorgd. Dit alles voor een redelijke prijs. Ik kom vast nog eens terug. Martin
Lees meer recensies
 • Vrij om te gaan

  Valt de locatie of het weer wat tegen? Dan reist u gemakkelijk weer verder naar het volgende droomplekje! Met een camper bent u zeer flexibel in het kiezen van uw vakantiebestemming!
 • Persoonlijk contact

  De ultieme campervakantie bezorgen, dat is ons doel! Service is daarbij erg belangrijk. Voelt u zich vrij om contact op te nemen of om een kijkje te komen nemen bij onze camperfamilie!
 • Het ultieme campergevoel

  De luxe van en huis op wielen, dat is wat u zult ervaren met deze comfortabele manier van op reis gaan. De ene camper voor u nog fijner om als reisgenoot te hebben dan de ander!
 • Onbezorgd op reis

  Al onze campers worden met zorg onderhouden, zo kunt u met een veilig gevoel op pad gaan. Mocht er toch wat gebeuren? Dan heeft u internationale pechhulp of krijgt u vervangend vervoer!